vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce tip de bluze de dama se poarta vara?

Sigur, in portofoliul JojoFashion gasesti modele de bluze de dama elegante si casual in marimi mari si nu numai, ca si doamnele cu prestanta si cu forme bogate sa-si poata gasi usor cel putin o bluza potrivita. Hai sa-ti aratam care sunt principalele modele in tendinte!

Bluze casual de dama pentru vara

Atunci cand ai de ales dintre atat de multe modele, decizia este tot mai dificila, mai ales cand trebuie sa te raportez la un buget redus sau maxim doua-trei optiuni. Nu-i deloc o idee buna sa-ti adaugi in garderoba zeci de piese vestimentare pe care sa nu apuci sa le porti nici macar o data. Iar bluzele de vara sunt extrem de versatile, mai ales daca faci alegerea potrivita. Iata cateva modele pe care le gasesti la noi si care ti se vor potrivi cu succes.

Bluza Ivana

Bluza Ivana face parte din categoria modelelor elegante, dar ea se potriveste si doamnelor care isi doresc prin stilul pe care il adopta zilnic sa aiba si un plus de eleganta. Nuanta este una perfecta de vara si nu numai, fiind un albastru-royal superb pe care-l poti integra atat la fuste in nuante clasice, cat si la pantaloni. Chiar daca are manecile lungi, ea e croita din vascoza, ceea ce inseamna ca are un material fluid, placut si confortabil, perfect chiar si in zilele calduroase.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bluza Julieta

Modelul Julieta este pentru femeile tinere, increzatoare, care doresc sa-si etaleze in aceasta vara toate formele. Fiind o bluza scurta din chiffon, ea ofera intregul confort de care ai nevoie in viata de zi cu zi, fara a face exceptie in ceea ce priveste ocazia. Se imbina de minune cu fuste scurte, lungi sau cu pantaloni scurti si iti ofera un vibe elagant-latino.

Bluza Castalia

Bluza Castalia a fost aleasa special pentru doamnele plinute aflate in cautarea unui top colorat si elegant care sa le confere bucurie atunci cand poarta o tinuta de vara. Desi aceasta nu flateaza corpul, croiul si manecile lejere mascheaza posibilele imperfectiuni si ofera un aer elegant de care si tu te poti bucura la o iesire cu fetele sau la o plimbare pe faleza.

Bluza Dalinda

Tot pentru doamnele cu forme am ales sa sugeram si modelul Dalinda, o bluza multicolora si cu imprimeu vesel. Bluza are maneci 3/4 si dispune de un continut ridicat de bumbac, fiind la fel de comoda ca si precedenta. Daca fundalul albastru nu se inscrie in categoria cculorilor tale preferate, poti arunca un ochi si peste bluza Briseiss, care are croi similar, dar o alta paleta cromatica.

Bluza Brenna

Iar a 5-a sugestie pentru tine e bluza Brenna, o bluza in marime universala, lejera, potrivita pentru orice doamna, orice silueta, si care e usor de transformat intr-un top elegant sau unul casual, in functie de modul in care alegi s-o accesorizezi. Este un model simplu, dar deosebit, fabricat cu drag in Romania si care, te va incanta prin tesatura vaporoasa.

Secretul pentru a alege o bluza dama perfecta pentru vara

Pentru a te bucura de bluza perfecta pentru vara nu trebuie decat sa alegi un material placut, subtire, de calitate, precum un model din bumbac, voal, vascoza, satin etc. pe care le poti avea la preturi avantajoase din magazinul online www.jojofashion.ro.

Politica