luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CSU Craiova se mută pe Arena Natională

CSU Craiova poate ajunge pe Arena Națională, stadionul considerat și casa celor de la FCSB. Acest lucru este valabil în situația unei calificări în grupele Conference League pentru formația olteană.

Conform gsp.ro, echipa lui Balint va evolua primul meci de pe teren propriu pe Arena Națională, locație care a fost aleasă ținând cont de preferințele suporterilor, dar și datorită faptului că al doilea cel mai mare bazin de fani, după cel din Oltenia, e în București. 

Arena e blocată până la finalul lui septembrie din cauza concertelor pe care le va organiza.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și pentru că UEFA solicită tuturor echipelor să anunțe încă de pe acum unde vor juca în grupe Craiova s-a aflat într-o situație extrem de delicată. Varianta finală e una realmente surprinzătoare: Arena Națională, din București. Oltenii au ajuns deja la un acord cu Primăria Capitalei și vor împărți stadionul cu FCSB.

Cum s-a luat decizia!

Șefii clubului oltean au creat un sondaj în rândul fanilor, care au exclus din start varianta Ghencea, din cauza rivalității cu Steaua. Apoi, s-a tăiat de pe listă și Giurgiu, fiindcă deplasarea era mai greu de făcut, dar și pentru că starea gazonului nu e una care să fi garantat disputarea jocului în condiții optime. 

La Cluj s-a renunțat din cauza distanței prea mari, aproape 6 ore cu mașina, astfel că a rămas Arena Națională. În plus, un argument solid a fost și faptul că cel mai mare bazin de suporteri ai alb-albaștrilor, după orașele din Oltenia, se află în București. 

spot_img
spot_img
Articolul precedent
Articolul următor

Politica