joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eugen Neagoe suferă pentru fotbalul din Craiova

Eugen Neagoe spune că este destul de dureros să vadă faptul că suporterii celor două echipe din Bănie se bat și se înjură, pentru că în urmă cu mai bine de 10 ani, Craiova avea o singură formație, pentru care toată lumea cânta.

Cu tot respectul pentru ambele echipe, pentru conducerea lor. Eu am fost crescut acolo, am jucat la Universitatea Craiova ani buni și am obținut și performanțe. Mă doare când văd ceea ce se întâmplă, dintr-un singur punct de vedere: acei suporteri care au crescut odată cu noi, marea majoritate, țineau și iubeau o singură echipă, Universitatea Craiova. În acest moment, chiar dacă într-o parte sunt mai mulți, într-o parte mai puțini, acei suporteri se urăsc acum. Au ajuns acei oameni care mergeau împreună la jocuri, care trăiau pentru aceeași echipă, iubeau aceeași echipă, puteau să ajungă până acolo încât să își dea viața pentru Universitatea Craiova. Acum, se întâlnesc foști prieteni și se bat, se înjură. Pentru mine, asta este dureros, pentru că eu am crescut cu Universitatea Craiova și era o singură echipă foarte puternică, o echipă mare, uriașă”, a spus Eugen Neagoe, la ProSport Live.

Acum, pe lângă clinciurile dintre suporteri, patronii celor două cluburi au duelurile lor. Adrian Mititelu a ieșit din închisoare și spune că vrea să își recupereze fanii, în timp ce Mihai Rotaru i-a transmis acestuia să nu mai spună astfel de lucruri nici măcar în glumă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: sport.ro

Politica