sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bărbat din Filiași, arestat după ce a furat dintr-o curte mai multe bunuri!

Un bărbat din Filiași a fost arestat de poliţiştii din cadrul Poliției orașului Filiași pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat

„La data de 05 iulie a.c., orele 17.00 , poliţiştii din cadrul Poliției orașului Filiași au fost sesizaţi de un bărbat din orașul Filiași, cu privire la faptul că, în noaptea de 04/05 iulie a.c., persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale unde se află și o întreprindere individuală, de unde au sustras mai multe bunuri alimentare și nealimentare.

În urma activităților desfășurate de polițiști a fost identificat un bărbat de 49 de ani, din orașul Filiași, bănuit de comiterea furtului. În cursul zilei de 06 iulie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, potrivit unui comunicat de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

spot_img
spot_img

Politica