marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Trei dosare penale în 24 de ore

Polițiștii olteni au iești din nou pe străzile din județ, unde nu i-au iertat nici de această dată pe șoferii certați cu legea. În doar 24 de ore au fost aplicate 165 de amenzi în valoare totală de aproape 50.000 de lei și au fost reținute 20 de permise de conducere.

Nici infracțiuniule nu au lipsit, oamenii legii deschizând 3 dosare penale, toate pentru consum de alcool.

Primul dintre aceștia a fost depistat în comuna Coteana.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În seara zilei de 29 iunie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 546, în comuna Coteana, având o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Un alt șofer s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a intrat cu mașina într-un cap de pod în comuna Valea Mare.

„În noaptea de 29/30 iunie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Valea Mare, județul Olt, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului, au fost produse doar pagube materiale, neexistând victime omenești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au mai transmis reprezentanții IPJ Olt.

Cel de al treilea șofer, un bărbat de 37 de ani, a fost depistat pe raza comunei Băbiciu, având o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Politica