vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O locomotivă a luat foc în Vâlcea. Pasagerii au fost evacuați

Locomotiva unui tren care circula pe ruta Sibiu – Vâlcea a luat foc miercuri dimineață, fiind decuplată de la vagoane, pentru ca incendiul să nu se propage, anunță ISU Vâlcea.

”La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj al SVSU Călimănești. Din fericire, nu au fost persoane rănite, călătorii existenți , in jur de 70 de persoane la număr, auto-evacuându-se până la sosirea echipajelor de intervenție”, anunță pompierii.

Pentru limitarea propagării incendiului, s-a luat măsura decuplării locomotivei de restul garniturii. În același timp, pompierii au acționat pentru răcirea zonei compartimentului motor, unde zona era supraîncălzită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la conductorii electrici neizolați corespunzător.

Aproximativ jumătate din pasagerii din tren și-au reluat călătoria cu alte mijloace de transport găsite individual, restul călătorilor așteptând preluarea de către o altă garnitură, anunță ISU Vâlcea, potrivit g4media.ro

Politica