vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Ilfovean venit la furat în Craiova, prins de polițiști

A furat biciclete din curtea spitalului de urgență și din curtea căminului studențesc de la Facultatea de Medicină, dar și portofele și telefoane de pe terasele din Craiova. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din comuna Domnești, județul Ilfov. Furturile au avut loc în 3 zile diferite, iar polițiștii craioveni l-au prins pe făptași după ce acesta a sustras ultima bicicletă.

„La data de 20 iunie a.c., polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras două biciclete, una din curtea interioară a unei societăți comerciale, iar a doua curtea interioară a unei unități medicale, ambele din municipiul Craiova. La data de 21 iunie a.c., polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras o bicicletă din curtea interioară a unui cămin studențesc, din municipiul Craiova. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova, a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din comuna Domnești, județul Ilfov, bănuit de comiterea furturilor. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta este bănuit și de furtul unui portofel și a unui telefon mobil, în data de 18 iunie a.c., de pe terasa unui bar din Parcul Nicolae Romanescu”, informează IPJ Dolj.

Prejudiciile au fost recuperate în totalitate și restituite persoanelor vătămate. În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit oamenilor legii, în cursul zilei de miercuri, bărbatul urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Politica