vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Laszlo Balint, soluție de avarie pentru banca CSU!

Mihai Rotaru a făcut o nouă mutare, în corul de dezaprobare al suporterilor echipei.

Laszlo Balint este noul antrenor al CSU Craiova. Fostul tehnician al celor de la UTA a semnat un contract pe un sezon, iar seara de la ora 19.00 a condus primul antrenament al echipei. Balint va aduce doi colaboratori: secundul Cezar Zamfir și un preparator fizic.
Evenimentele din aceste zile sunt, fără doar și poate, tot opera patronului Mihai Rotaru, care l-a dat afară pe Reghecampf și l-a instalat pe noul principal, care a fost, de altfel, opțiunea numărul 2 pentru banca tehnică, după ce Mirel Rădoi a refuzat propunerea. În aceste circumstanțe, este din ce în ce mai clar că alegerile pentru funcția de președinte al clubului cu puteri depline au fost un simulacru, Cârțu ocupând-o tot de formă, în ciuda voturilor abonaților pe care, iată, clubul oltean nu pune mare preț.

Faptul că președintele Sorin Cârțu nu a avut prea mare implicare în această schimbare e evidențiat de declarația lui Reghecampf. „Am un respect enorm pentru tot ce înseamnă Sorin Cârțu, dar toate discuțiile avute le-am purtat direct cu Mihai Rotaru. N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite”, a spus Reghecampf, la emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport. 
Președintele Cârțu a spus că Mirel Rădoi a fost ofertat: „Rădoi a primit o ofertă, dar a refuzat din start. A fost primul ofertat. A zis că nu intră în calculele lui o asemenea ofertă. Eu am discutat cu el după ce a refuzat. Am avut 3-4 variante, iar el a fost primul pe listă. Îmi asum asta, să nu se supere antrenorul care o să fie numit, dar Rădoi a fost primul pe listă. Să fiu sincer, cu Reghe nu s-a știut, aseară s-a decis. Nu era o hotărâre clară”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prezent la meciul de retragere a lui Mutu, Rădoi a negat că ar fi avut discuții cu conducătorii clubului craiovean: „L-am refuzat pe domnul Rotaru de 4-5 ori, în diferite poziții: de două ori ca antrenor, apoi ca director de Academie, director sportiv… dar acum nu”.

Politica