sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Poliția Locală: Cu pistolul, noaptea, prin cartier

Un bărbat din Craiova a fost prins, noaptea trecută, cu un pistol asupra lui. S-a întâmplat în cartierul Craiovița Nouă, în zona Orizont. Cei care au descoperit pistolul au fost polițiștii locali.

„Polițiștii locali din cadrul Secției „Craiovița” , în timpul efectuării misiunilor de patrulare, au depistat o persoană în zona restaurantului Orizont, în jurul orei 01.00, care la vederea acestora, a manifestat un comportament agitat. După efectuarea procedurilor de identificare și control corporal, precum și al bagajelor, s-au găsit asupra sa un pistol, încărcător și 30 cartușe calibru 9 mm, pentru care nu a putut prezenta actele necesare și permisul de port armă”, conform Poliției Locale Craiova.
Bărbatul a fost predat Secției 5 Poliția Municipiului Craiova. La fel și arma și muniția. Acum e cercetat penal.

Potrivit IPJ Dolj, „pistolarul” este un tânăr fără adăpost. Arma ar fi cumparat-o din Franța.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În noaptea de 8/9 iunie, în jurul orei 01.00, un echipaj de poliție locală din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova s-a prezentat la sediul Secției 5 Poliție Craiova, însoţit de un bărbat de 22 de ani, din Craiova, persoană fără adăpost, asupra căruia, cu ocazia legitimării și verificării bagajului s-a găsit o arma din categoria celor supuse autorizării, prevăzută cu încărcător și 30 cartușe.

Persoana depistată a declarat că ar fi cumpărat arma din Franța și ar fi introdus-o în România fără a o declara la punctul de trecere a frontierei.

Arma a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor”, arată IPJ Dolj

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

spot_img
spot_img

Politica