vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Au vrut să schimbe prețurile la benzină și au căzut de la înălțime

Doi bărbați au căzut astăzi de la înălțime în timp ce schimbau prețurile la combustibil, pe totemul de la o benzinărie LUKOIL situata pe Calea Severinului. Unul a căzut de la aproximativ 5 metri, celălalt de la 3 metri. Ambii au ajuns la spital și ar fi în afara oricărui pericol.

„In această după-amiază, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Calea Severinului, din Craiova, doi bărbați au căzut de la înălțime.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit ca doi bărbați de 42 și 45 de ani, din comuna Valea Călugărească, județul Prahova, angajați ai unei firme contractată de o societate comercială(stație peco), din Craiova, să colanteze un totem care afișează prețurile carburantilor, au căzut de la înălțime, de pe o schelă metalică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbații au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale fiind conștienți și cooperanți.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.”- IPJ DOLJ

Politica