vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Operat și încătușat la Terapie Intensivă, după ce ar fi fost bătut de mascați

Un bărbat de 41 de ani, din orașul Novaci, a ajuns la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, după ce ar fi fost bătut de „mascații” IPJ Gorj.

Potrivit gorjexpress.ro, bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență din cauza multiplelor traumatisme pe care le avea în momentul în care a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului și se află sub paza polițiștilor, în cătușe, pentru că, a doua zi, Judecătoria Novaci a decis arestarea sa pentru 30 de zile.  

Este vorba despre bărbatul care ar fi lovit cu mașina un polițist din Novaci: „La data de 20 mai a.c., ora 20.37, un bărbat, de 41 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un polițist rutier și l-a acroșat, acesta din urmă căzând pe partea carosabilă. Totodată, a părăsit locul faptei. Cel în cauză a fost identificat de polițiști, fiind sesizat parchetul competent, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. La data de 21 mai 2022, a fost dispusă, de către procuror, măsura reținerii, pentru 24 ore, față de bărbat și, în aceeași zi, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 zile”, a comunicat IPJ a doua zi după incident.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit sursei citate, situația nu ar fi stat așa cum a fost prezentată de IPJ, iar șoferul doar l-ar fi atins pe polițist cu oglinda în timp ce oprea la semnalele acestuia, lucrurile degenerând în momentul în care agentul a chemat mascații.

Politica