vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Facultatea de Mecanică organizează a VI-a ediție a International Conference of Mechanical Engineering – ICOME 2022

Facultatea de Mecanică organizează, în perioada 18-20 mai 2022, manifestările științifice: International Conference of Mechanical Engineering – ICOME 2022 (a VI-a ediție).

Evenimentele științifice sunt organizate în anul omagial ”75 de ani de la înființarea Universității din Craiova, iar scopul lor este de a oferi cercetătorilor și specialiștilor din domeniu un forum amplu de dezbatere unde să îşi prezinte cele mai noi realizări în activitatea de cercetare şi inovare în domenii de anvergură, cu teme majore de interes:

  • Mecanica aplicată, Modelare și simulare în inginerie mecanică (Simulare și testare în inginerie mecanică; Mecanică structurală și modelare în inginerie mecanică; Evaluarea stabilității sistemelor mecanice etc);
  • Autovehicule, transport și trafic (Concepție, proiectare, fabricație și mentenanță auto; Vehicule hibride și electrice; Sisteme inteligente de transport; Sisteme avansate de management al traficului, etc);
  • Sisteme de producție, management industrial și materiale (Tehnologii moderne de fabricație; Calitate, fiabilitate și întreținere; Realitatea virtuală în industrie; Comportarea mecanică a materialelor, etc);
  • Inginerie civilă (Noi tehnologii, metode și tehnici în ingineria civilă; Materiale și tehnologie pentru ”construcții verzi”; Progrese în ingineria civilă, etc).

 La activitățile științifice vor fi prezenţi colaboratori și invitați de marcă din aria ingineriei mecanice, personalităţi din ţară şi străinătate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deschiderea va avea loc miercuri, 18 mai 2022, ora 11:30, în Aula ”Mihai I al României”,  clădirea centrală a Universității din Craiova, str. A.I.Cuza, nr. 13.

Politica