marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Minor prins în timp ce încerca să fure o borsetă dintr-o mașină

Doi tineri, în vărstă de 17 ani, din Craiova, au fost reținuți de polițiști pentru furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat în formă continuată.

„Miercuri, 4 mai, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri de 17 ani, ambii din Craiova, bănuiţi de comiterea infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat în formă continuată.

La data de 28 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Caiova au prins în flagrant delict un tânăr de 17 ani, din Craiova, în timp ce sustragea dintr-un autoturism parcat pe strada General Dragalina, din localitate, o borsetă ce conținea documente de identitate și bani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 23-26 aprilie a.c., tânărul ar mai fi sustras, din alte trei autoturisme parcate în Municipiul Craiova, prin spargerea geamului triunghiular de la portiera spate, bani, documente de identitate şi un telefon mobil, fiind ajutat de cel de-al doilea tânăr, de 17 ani, din Craiova, care ar fi asigurat zona”, potrivit IPJ Dolj.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 16.000 de lei. În cursul zilei de marți, în urma administrării probatoriului, tinerii au fost reținuţi de polițiști, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat respectiv complicitate la furt calificat în formă continuată şi introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul zilei de joi, cei în cauză vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica