luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încep lucrările la DN 6, Alexandria-Craiova, între Mihăiești și Drăghiceni

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că, astăzi, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a drumului naţional DN 6 Alexandria-Craiova, tronsonul dintre localităţile oltene Mihăieşti şi Drăghiceni. Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

” Astăzi a fost emis ordinul de începere și predat amplasamentul pentru DN 6, între km 132+435-185+230, între localitățile Mihăiești și Drăghiceni, în vederea realizării proiectului „Reabilitare DN6, Alexandria-Craiova, lot 2: 132+435-185+230-Relicitare” între CNAIR în calitate de Beneficiar și Ozaltin Inșaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Șirketi, în calitate de Anteprenor”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Potrivit acestora, beneficiarul a solicitat începerea, cu prioritate, a execuției lucrărilor la obiectivele de artă aflate într-o stare avansată de degradare:

Policlinica Buna Vestire Craiova

-pod Stoenești

-pasaj peste CF la Stoenești

-pasaj peste CF la Dăneasa.

”Antreprenorul a început lucrările în vederea amplasării Organizării de Șantier și stației de asfalt. În în perioada următoare vor ajunge în șantier toate utilajele necesare și personalul necesar implementării proiectului”, mai spun reprezentanții instituției.

Politica