vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Gorj. A luat o femeie la ocazie și a sechestrat-o în mașină

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit polițiștilor, individul a luat o femeie la ocazie și nu a lăsat-o pe aceasta să coboare din mașină atunci când a dorit. Incidentul a avut loc sâmbătă, iar duminică, bărbatul urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri legale.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea Slătioara, județul Vâlcea, ar fi luat la ocazie o femeie, de 54 de ani, din Târgu Jiu. Pe parcursul deplasării, femeia i-ar fi solicitat bărbatului să îi permită să coboare din autovehicul, însă acesta a refuzat în mod repetat. Ajungând în localitatea Scoarța, conducătorul auto ar fi întors mașina și s-ar fi îndreptat din nou spre municipiul Vâlcea, iar femeii i-ar fi permis să coboare în localitatea Bumbești Pițic”, informează IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica