vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO/ Mehedinți. Un pompier a fost medaliat la Campionatul Național de Judo al MAI!

Un pompier din județul Mehedinți a fost medaliat la Campionatul Național de Judo al MAI. Este vorba despre plutonierul adjunct Dorin Bologa care a obținut medalia de bronz la competiția desfășurată în cadrul Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne ce a avut loc, în perioada 30 – 31 martie, în localitatea Călimănești din județul Vâlcea.

Peste 120 de pompieri, poliţişti, jandarmi și poliţişti de frontieră, din toată ţara, s-au luptat pentru a ocupa un loc pe podium, etalându-și măiestria în judo – arta marțială japoneză, devenită sport olimpic, aceasta fiind o puternică metodă de autoapărare.

„Din lotul reprezentativ al IGSU a făcut parte şi un pompier din cadrul Stației Strehaia, plutonier adjunct Dorin Bologa, care a concurat la categoria peste 35 de ani, + 90 kilograme. Colegul nostru a dat dovadă de putere, concentrare și stăpânire de sine, eforturile pregătirii fizice asidue fiindu-i recunoscute prin acordarea medaliei de bronz. Deținător al centurii maro, Dorin, crede cu tărie că această artă marțială este mai mult decât un sport, fiind de fapt un mod de viață bazat pe disciplină, respect și perseverență. Îl felicităm pe colegul nostru și ne mândrim cu el!”, a scris pe Facebook ISU Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica