miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei drumuri județene din Gorj, modernizate cu fonduri europene

Consiliul Județean Gorj a investit 204 milioane de lei în infrastructura rutieră, prin proiecte care vizează modernizarea infrastructurii regionale de transport rutier în strânsă legătură cu rețeaua transeuropeană de transport TENT. Din suma totală, 195,8 milioane de lei au fost fonduri nerambursabile.

Lucrările sunt în plină desfășurare pe DJ 675C, în timp ce reabilitarea DJ 675B și a DJ 671B a fost finalizată. Pe lângă asfaltare, au fost amenajate piste pentru biciclete și trotuare în localități, au fost realizate rigole pentru evacuarea apelor pluviale, au fost modernizate stațiile de autobuz și reabilitate podurile și podețele.

Ne-am dorit să îmbunătăţim gradul de acces al populaţiei din mediul rural la serviciile de sănătate, sociale şi educative din oraşele şi municipiile din zonă. De asemenea, am urmărit să punem în valoare și să creștem potenţialul economic al localităților adiacente drumurilor judeţene reabilitate, prin atragerea de investitori, până acum descurajaţi de starea precară a infrastructurii rutiere”, a declarat domnul Cosmin Mihai Popescu, președintele CJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica