joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Băut, un băiat de 15 ani a furat o mașină și a făcut accident

Un băiat de 15 ani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă. Mașina era a tatălui său.

Noaptea trecută, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti s-au sesizat din oficiu după ce o mașină a lovit un copac de pe marginea parții carosabile.

„Polițiștii au identificat conducătorul auto, în persoana unui adolescent de 15 ani, din Băilești, care a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicate. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetări, polițiștii au stabilit că adolescentul ar fi sustras autoturismul care aparține tatălui său, fără acordul acestuia, pe care l-ar fi condus pe străzile A.I. Cuza și strada Carpați din localitate, unde a pierdut controlul volanului, lovind un copac din afara părții carosabile”, potrivit IPJ Dolj.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție, prin unitatea de parchet competentă.

Politica