luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Dolj. Incendiu la un adăpost de animale, în Șimnicu de Sus

Update/Incendiul a fost stins. „La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la întreg adăpostul de animale, fără a exista posibilitate de propagare la vecinătăți. În urma incendiului au ars adăpostul de animale în suprafață de 1000 mp, două bovine, o porcină și un utilaj agricol (tractor). Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric produs la utilajul agricol aflat în imediata apropiere a construcției.”-ISU Dolj

Un adăpost de animale a luat fost, în această dimineață, în Șimnicu de Sus. Se intervine cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului.

”În această dimineață, în comuna Șimnicu de Sus, a izbucnit un incendiu la un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 1000 mp. Se intervine cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor de pompieri animalele erau evacuate, nu există posibilitate de propagare, nu sunt victime”, au anunțat reprezentanții ISU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit informațiilor obținute de la pompieri, în adăpostul care a ars ar fi fost un număr de aproximativ 30 de animale ( bovine și porcine). Au fost găsite, în interior, două bovine și un porc.

”Intervenția este în desfășurare, se lucrează în continuare la lichidare”, mai spun pompierii.

Politica