sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Guvernul dezminte zvonurile despre un așa-zis ”nor toxic” care ar veni dinspre Ucraina

Guvernul, prin Administrația Națională de Meteorologie din subordinea Ministerului Mediului, a dezmințit marți zvonurile de pe rețelele sociale privind amenințarea unui așa-zis ”nor toxic” care ar veni dinspre Ucraina, potrivit unui comunicat de presă.

”Datele furnizate de CAMS (Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus) arată că pe parcursul zilei de astăzi și mâine, deasupra României, concentrațiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate”, arată comunicatul citat.

Administrația Națională de Meteorologie arată că marți, 22 martie și miercuri, 23 martie, în estul și în sud-estul României, circulația aerului se va face zonele de nord și nord-est, adică dinspre zona Ucrainei, în timp ce în restul țării vântul va bate predominant din sector nord-vestic și vestic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ANM arată că mai multe date privind aceste informații pot fi consultate pe site-ul Serviciului de Monitorizare a Atmosferei Copernicus (CAMS).

Pe rețelele sociale circulă, începând de luni, o informație neatribuită potrivit căreia dinspre Ucraina ar urma să vină un nor toxic, cauzat de exploziile și bombardamentele din țara vecină, scrie g4media.ro

spot_img
spot_img

Politica