vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Stoica: „Am să vorbesc cu Rotaru, să vedem cum câștigăm amândoi meciurile!”

Conducătorul celor de la FCSB nu a ratat ocazia să-l ironizeze pe Dan Petrescu, fost colaborator, actual rival în play-off

După primul meci din play-off, câștigat în fața celor de la Voluntari, Dan Petrescu a făcut o declarație din care rezulta că echipa sa, CFR Cluj, ar putea avea probleme în situația în care urmăritoarele FCSB și CSU Craiova ar câștiga toate partidele din play-off. Numai că acest lucru este imposibil, dat fiind că au și două meciuri directe.
Managerul general al lui FCSB a transmis că o să discute cu Mihai Rotaru, finanțatorul CSU Craiova, pentru a vedea cum pot face ca ambele echipe să câștige într-un meci, lansând astfel o ironie la adresa lui Dan Petrescu. MM Stoica consideră că meciul cu CSU Craiova din etapa a 3-a a play-off-ului o să fie decisiv pentru a stabili ocupanta locului doi în clasamentul Ligii 1.
„Dan Petrescu a spus că FCSB și Universitatea Craiova pot să câștige toate meciurile, atunci o să vorbesc și eu cu Rotaru ca să vedem cum putem să câștigăm amândoi meciurile directe. Eu sunt de acord să câștigăm cu 1-0, iar ei cu 2-0. Universitatea Craiova arată foarte bine, a ajuns la un punct, iar în etapa din play-off o să jucăm care pe care”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Politica