marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atac la căpitan: „E de naţională, doar pentru că nu avem opţiuni”

CSU Craiova a ajuns la 7 victorii la rând, dar jucătorii ei nu scapă de critici

CSU Craiova are un parcurs perfect în ultima perioadă, succesul cu FC Argeș a fost cel de-al șaptelea consecutiv pentru trupa lui Laurențiu Reghecampf. Asta nu înseamnă că jucătorii echipei oltene sunt scutiți de critici. Doi foști internaționali români au lansat un atac dur la adresa lui Nicușor Bancu, nimeni altul decât cel care a condus echipa craioveană la parcursul fantastic, din postura de căpitan.
Din studioul LookSport, George Galamaz și Lucian Goian, foști fundași de națională, au lansat un tir fără precedent asupra jucătorului oltean. George Galamaz a analizat prestația fundașului craiovean și este de părere că Nicușor Bancu nu mai este dispus la efort, așa cum era în trecut, fiind mult mai puțin implicat în jocul echipei sale.
„Pare că nu mai e dispus la efort, nu mai e implicat la fiecare fază. E căpitanul echipei, nu cred că e vorba de motivaţie. E jucător de naţională până la urmă. Trebuie să îţi păstrezi nivelul tău, poate chiar să îl creşti. Nu cred că trebuie să îţi spună antrenorul ceva să te motiveze. În meciul cu FC Argeş şi-a făcut datoria”, a declarat George Galamaz, pentru LookSport.
Mult mai virulent a fost Lucian Goian, care a declarat că Bancu evoluează sub tricolor pentru că selecționerii nu au avut până acum alte opțiuni, postul de fundaș stânga fiind unul nevralgic la echipa națională: „E de naţională, doar pentru că nu avem opţiuni. Latovlevici, Camora și Bancu sunt opţiunile pentru naţională. E o lipsă de fundaşi stânga la naţională. Dacă aş fi antrenorul naţionalei, nu aş dormi noaptea ca să mă gândesc pe cine iau pe postul de fundaş stânga”.
Cu 21 de selecții la prima reprezentativă, Nicușor Bancu este momentan principala soluție pentru flancul stâng al defensivei tricolore.

Politica