sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bogdan Burcea: „Sperăm la o victorie cu Buzău”

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, primește vizita celor de la Gloria Buzău, miercuri, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Bănie. Oltencele nu traversează cea mai bună perioadă, iar ultima partidă l-a făcut pe antrenorul echipei să-și certe public elevele.

În etapa trecută, SCM Craiova a pierdut în fața celor de la HC Zalău, scor 22-15 (13-6), iar Bogdan Burcea s-a declarat foarte supărat pe handbalistele pe care le pregătește. Tehnicianul spune că cel mai mult a fost deranjat de atitudinea echipei și consideră că obiectivul pe care l-a stabilit la începutul sezonului nu a fost unul realist. Trupa din Bănie și-a propus să ocupe minim locul 8 la finalul sezonului.

Bogdan Burcea consideră că o mare parte din vină, în ceea ce privește jocul mai puțin reușit, este și din cauza lui și nu exclude posibilitatea să fie înlocuit, dacă lucrurile nu vor căpăta o direcție mai bună în următoarea perioadă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întâlnim o echipă care, în ultimii ani, s-a bătut mereu la locurile fruntașe, cu prezențe în cupele europene și o echipă care se va prezenta să câștige meciul. Opus, formația noastră vine după cea mai slabă prestație din acest sezon, în deplasarea de la Zalău. A fost o prestație pe care nu o pot explica. Duminică ne-am întâlnit și am vizionat meciul, am discutat și sper să vedem o altă evoluție. Consider că a fost un accident ce s-a întâmplat la acest meci. Sper să fim capabili și să strângem rândurile și să arătam adevărata fața a Craiovei. Sper că le-a prins bine această discuție, altfel situația este foarte dificilă. Mâine după-amiază sperăm la o victorie. Obiectivul impus nu a fost realist, eu mi-l asum, deoarece eu l-am fixat. Sunt singurul care știe să-și asume în astfel de momente.E mult că vom cerne sita, dar trebuie să acceptăm că suntem într-o competiție”, a spus Burcea la conferința premergătoare meciului dintre SCM Craiova și Gloria Buzău.

Politica