marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au fost demarate procedurile pentru reparația etajului 3 al Spitalului de Urgență Craiova

Consiliul Județean Dolj a demarat procedurile pentru realizarea lucrărilor de reparații și renovare a etajului 3 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Starea avansată de degradare a spațiilor impune efectuarea unor reparații ale construcției, dar și ale instalațiilor termice, electrice și sanitare.

„Intervențiile vor presupune refacerea tencuielilor și zugrăvelilor, a pardoselilor, dar și înlocuirea tuturor instalațiilor: a caloriferelor din fontă, a tuturor corpurilor de iluminat și a obiectelor sanitare. Odată încheiate aceste reparații, activitatea medicală se va putea desfășura în condiții corespunzătoare cerințelor sanitare.Lucrările vor fi finanțate din bugetul propriu al Consiliul Județean Dolj”, a scris Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, pe Facebook.

În total, din 2016 și până în prezent, instituția a alocat peste 15,3 milioane de lei pentru reparațiile a nouă etaje ale spitalului, dar și ale scărilor principale și secundare ale clădirii unității medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica