vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Olt. A fost semnat protocolul pentru construirea centurii Corabia

Edilul orașului Corabia, Iulică Oane a semnat luni împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu protocolul de colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru construirea variantei de ocolire a orașului.

„Luni, la Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în prezența ministrului de resort dl. Sorin Grindeanu, dl primar Iulică Oane a semnat Protocolul de Colaborare pentru demararea proiectului de infrastructură VARIANTA DE OCOLIRE a Orașului Corabia”, au spus reprezentanții Primăriei Corabia.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a declarat la rândul său că, în total, au fost semnate luni 6 protoceale de colaborare între CNAIR și autorități.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Au fost semnate încă 6 protocoale de colaborare între CNAIR și autoritățile locale! Continuăm astfel procesul de descentralizare pentru derularea mai eficientă a unor obiective importante pentru dezvoltarea zonală. Protocoalele semnate astăzi vor contribui la realizarea următoarelor proiecte: Varianta de ocolire Ardud, județul Satu Mare; Varianta de ocolire Bocșa, județul Caraș-Severin; Varianta de ocolire Corabia, județul Olt; Varianta de ocolire Flămânzi, județul Botoșani; Varianta de ocolire Negrești Oaș, județul Satu Mare; Modernizarea DN 14B și construcția unor poduri noi peste CF M200 la Teiuș și CF M300 la Crăciunel, județul Alba. Vom continua să lucrăm împreună cu autoritățile locale pentru derularea unor obiective de importanță regională”, a spus Ministrul Transporturilor.

Investiția se va realiza pe fonduri europene prin Programul Operațional Transport 2021 – 2027. Centura ocolitoare a orașului Corabia va avea o lungime de aproximativ 11 kilometri, iar valoarea obiectivului este de 19 milioane de euro.

Politica