vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Bărbați dispăruți de la domiciliu, căutați de poliție  

Cele mai recente dispariții de care se ocupă poliția din județul Mehedinți sunt cazurile a doi bărbați, unul din comuna Voloiac și unul din Severin, care parcă au intrat în gaură de șarpe. Poliția face apel la populație să o sprijine în acest sens. 

La data de 06 martie a.c., ora 17.41, Poliția Orașului Strehaia a fost sesizată, prin SNUAU 112, de o    persoană cu privire la faptul că, Condescu Gheorghe de 75 de ani, din comuna Voloiac, a plecat voluntar de la locuința sa și nu a mai revenit.

Din verificările efectuate, bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Semnalmente: Persoana dispărută are 1,65 m înălțime, ochi căprui, păr cărunt.

În momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă albastră, pantaloni maro, în picioare purta papuci de casă, iar pe  cap avea o șapcă gri.

 Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 03 martie a.c., ora 11.30, Poliţia Municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată telefonic de  o femeie  aflată în străinătate cu privire la faptul că fiul său major, Pană Denis Cosmin de 28 de ani, din Drobeta Turnu Severin a plecat de la locuința sa și nu știe unde se află.

Semnalmente: Persoana dispărută are 1,75 metri înălțime, robust, blond, ochi  albaștri, greutate de aproximativ 80 kg.

În momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat în pantaloni de trening gri, geacă neagră cu glugă, încălțăminte tip adidas.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Politica