luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjenii au trimis un nou transport cu donații spre Ucraina

Grupul „Gorj pentru Ucraina”, din care fac parte zeci de organizaţii neguvernamentale din judeţ, au trimis, la începutul acestei săptămâni, un TIR cu peste o mie de cutii cu produse în Ucraina. Lucrurile au fost strânse din comunitate, în ultima săptămână.

Voluntarii au muncit ore întregi în fiecare zi din şase centre de colectare: Târgu Jiu, Motru, Rovinari, Novaci, Polovragi şi Turceni.

Vor rămâne deschise centrele de colectare din Târgu Jiu (Stadionul municipal), Rovinari (Strada Prieteniei nr 16), Motru (Clubul Elevilor) şi Polovragi (Căminul Cultural), cu program zilnic între 12:00 şi 19:00.  Informaţiile legate de nevoile care ne sunt transmise de organizaţiile din Ucraina vor fi actualizate frecvent în grupul de Facebook constituit pentru această campanie – Gorj pentru Ucraina.   De asemenea, în cadrul centrului de colectare de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu vor fi preluate, începând de astăzi, şi produse care să ajungă la gorjenii aflaţi în nevoie, grupul de iniţiativă fiind în contact cu nenumărate organizaţii cu specific umanitar.  Astfel, cei care vor veni să doneze produse vor avea ocazia să aleagă dacă fac acest lucru pentru ucraineni sau pentru cei din Gorj“, se arată într-un comunicat de presă. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Facebook/Gorj pentru Ucraina

Politica