joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sudul l-a comemorat pe Cristi Neamțu

Atât la meciul cu UTA cât și duminică la cimitirul Sineasca suporterii olteni au marcat 20 de ani de când Cristi Neamțu nu mai este printre noi.

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat s-au împlinit 20 de ani de la moartea lui Cristi Neamțu. Peluza Sud 97 nu l-a uitat pe fostul portar al Științei, cinstindu-i memoria printr-un banner afișat pe „Ion Oblemenco” la partida de vineri seara: „Două decenii fără tine, două decenii de tristețe și dor / Te vom iubi mereu, Cristi, al nostru înger păzitor!”
Duminică, fanii olteni au fost la mormântul fostului portar, apoi au postat pe pagina de socializare:  „Te vom iubi mereu, Cristi, al nostru înger păzitor!
Azi, acea nenorocită zi de 20 februarie, se împlinesc 2 decenii de când Cristi a luat calea îngerilor, îmbrăcat în tricoul Universității. Un talent pur, un copil muncitor și ambițios, un portar care ar fi făcut orice pentru tricoul alb-albastru, acum un înger care ne veghează și ne călăuzește în drumul nostru. Cristi este unul dintre noi”.
Cristi Neamțu a decedat în februarie 2002, la 22 de ani, în cantonamentul din Cipru al Universității Craiova. La un antrenament, portarul a fost lovit cu genunchiul în cap de Șuleap. Goalkeeper-ul a intrat apoi în comă, iar la câteva zile, la data de 20 februarie, a murit.

Politica