joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghecampf s-a gândit să plece din Bănie: „Am trecut prin momente mai grele”

Antrenorul grupării craiovene a recunoscut „Acasă la Măruță” că a luat în calcul o despărțire de CSU Craiova

Rotaru are un antrenor monden, care nu pierde ocazia de a-și prezenta situația amoroasă în podcasturi. Invitat la „Acasă la Măruță” pentru a dezbate și a-și explica poziția în relația cu Anamaria Prodan, Reghecampf a vorbit și despre situația de la Craiova. El a recunoscut că a fost la un pas să părăsească echipa, în iarnă, când a avut rezultate proaste.
„Mai am contract doi ani de zile cu Craiova, sunt foarte fericit. Planul meu este să reușesc să câștig campionatul cu Universitatea Craiova. Cred că ar fi cea mai mare lovitură de imagine pe care aș putea să o dau. Este o echipă care nu a câștigat de foarte mult timp campionatul, aici mă refer la Universitatea Craiova, înainte să se formeze cele două echipe. De fapt este numai una, echipa pe care o antrenez este continuatoarea echipei mari, restul problemelor nu le cunosc. Avem foarte mulți suporteri și iubesc foarte mult echipa. Am suportul patronului, al clubului, un club foarte bine organizat, dar și suportul fanilor care își doresc foarte mult să câștige un titlu. Am trecut prin momente mai grele și mă gândeam că aș putea pleca mâine, am echipe care mă vor, dar nu vreau să plec, vreau să reușesc să fac lucrul ăsta cu Craiova, vreau să câștigăm campionatul”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru „Acasă la Măruță”.
După ce Becali a declarat că a împărțit cu Reghe banii din clauza de reziliere, antrenorul Craiovei a venit cu o altă variantă, spunând că și-a plătit singur transferul în Arabia Saudită, la Al Hilal.
„Eu la Steaua, după ce am obținut o calificare în Champions League, am luat 1,5 milioane de euro. Erau foarte mulți bani. Am avut salariu, în primul an, 20.000 de euro pe lună. În al doilea am avut 25.000 de euro. Am câștigat din bonusuri aproape 1 milion de euro. Banii i-am dat înapoi lui Gigi când m-am transferat în Arabia Saudită, la Al Hilal. Aveam clauză și am dat 800.000 de euro ca să pot rupe contractul. Dar am făcut-o cu drag. Aveam un contract pe care trebuia să-l țin, dar am plătit și am plecat. Am câștigat foarte mulți bani acolo. Eu am făcut foarte mulți bani în România. La Steaua am făcut mulți bani. Am câștigat peste două milioane de euro”, a declarat Reghecampf  la podcastul lui Măruță.

Politica