vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Ocnele Mari cere opinia cetățenilor în dezvoltarea stațiunii

Edilul din Ocnele Mari, Remus Gabriel Sasu, a cerut public opinia cetățenilor în ceea ce privește Planul Urbanistic General (PUG) al stațiunii vâlcene. Părerea cetățenilor este relevată printr-un chestionar pe care locuitorii sunt rugați să-l completeze. Chestionarul propus de administrația din Ocnele Mari este practic un sondaj de opinie care vizează calitatea vieții cetățenilor din stațiune. Primarul spune că administrația locală este în plin proces de documentare, pentru realizarea planului de dezvoltare.

„Suntem în plin proces de documentare pentru realizarea Planului Urbanistic General (PUG) al orașului Ocnele Mari. Acest document este extrem de important pentru dezvoltarea și modernizarea localității noastre. El este o viziune generală asupra viitorului Ocnelor Mari. Aveți ocazia să contribuiți cu opinia dumneavoastră la realizarea PUG, răspunzând la chestionarul publicat aici: https://www.surveymonkey.com/r/PUGOcneleMari

Este nevoie de o participarea cât mai numeroasă la această consultare publică și vă mulțumesc de pe acum pentru contribuție”, a declarat edilul din Ocnele Mari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica