marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ambasadorul Serbiei în România a vizitat județul Mehedinți

Prefectura Mehedinți a fost gazda întâlnirii dintre o delegație sârbă condusă de Stefan Tomasevič, ambasadorul Republicii Serbia în România, și o delegație a autorităților mehedințene, condusă de prefectul județului, Constantin Alin Isuf.

Administrația locală a fost reprezentată de vicepreședinții Consiliului Județean Mehedinți și primarul comunei Svinița, iar din partea parlamentarilor mehedințeni au participat senatorul Liviu Mazilu și deputatul Alin Chirilă.

„Discuțiile au fost centrate pe colaborarea româno-sârbă pentru dezvoltarea comună și necesitatea continuării colaborării în atragerea fondurilor europene pentru infrastructură, gestionarea situațiilor de urgență, mediu și sănătate. O altă temă a fost abordată cu privire la tratamentul egal ce trebuie aplicat minorităților din cele două țări legate de o prietenie istorică”, a scris Instituția Prefectului Județului Mehedinți, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La final, s-a concluzionat că relațiile tradiționale de prietenie vor continua într-o abordare comună de adaptare a soluțiilor la schimbările geo-politice zonale.

Politica