miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Prins la volan și fără permis și beat criță

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian, județul Mehedinți, au depistat, în trafic, un bărbat de 27 de ani în timp ce conducea un autoturism în comuna Devesel, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La solicitarea polițiștilor, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, în urma verificării în bazele de date a autoturismului, acesta figura radiat.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Alt bețiv prins la volan
La data de 13 februarie a.c., ora 21.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Izvoru Bîrzii au depistat, în trafic, un bărbat 44 de ani, din comuna Voloiac în timp ce conducea un autoturism pe D J 671 E, în comuna Șișești, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Altul la volan sub influența substanțelor psihoactive
La data de 14 februarie a.c., ora 01.15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, după ce a consumat substanțe psihoactive.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat o valoare pozitivă, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica