sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mititelu poate da lovitura în mercato! Becali a pus ochii pe unul dintre jucătorii Craiovei!

Samuel Asamoah a fost cel care i-a sărit în ochi latifundiarului din Pipera după FCSB – FCU Craiova 2-2. Patronul bucureștenilor a fost impresionat de cât de mult a putut să alerge mijlocașul oltenilor.
„Tată, eu am spus că lui Mititelu îi trebuie mulți bani ca să mă bată pe mine, dar acum a fost la un pas. Nu că au jucat ei senzațional, ci că mi-au dormit mie Crețu și Vlad ăla. Ei au avut și un portar în formă. Dar, Adrian Mititelu nu are echipă de retrogradare, e clar. Omul are puterea să tot investească în fotbal, deși a pierdut foarte mulți bani. Eu nu aș putea să fac ce face el. Ei s-au apărat bine și l-au avut pe ăla mic (n.r. – Asamoah) care a alergat în permanență, nu e rău”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.
Samuel Asamoah are o cotă de piață bună, fiind evaluat la 750.000 de euro. Până acum a dat un gol și două pase decisive în cele 23 de prezențe în Liga 1. Gigi Becali a făcut o obișnuință să transfere din Bănie. De la Mititelu i-a luat în trecut pe frații Costea, Dorel Stoica, Găman ori Prepeliță. De la Rotaru i-a „furat” pe Andrei Vlad ori Octavian Popescu.

spot_img
spot_img

Politica