duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Un punct în extremis, doi jucători pierduți și nervi pe final!

CSU Craiova a smuls un punct la ultima fază de joc, dar i-a pierdut pe Koljic și Baiaram. În final, jucătorii au fost la un pas de încăierare. Fostul „leu” Cristi Bălgrădean a fost eliminat, după ce i-a înjurat pe suporterii olteni.

CSU Craiova a încheiat la egalitate, 1-1, cu liderul CFR Cluj, dar s-a bucurat pe final de parcă ar fi câștigat campionatul. Punctul a fost smuls prin reușita lui Gustavo, de la ultima fază a jocului, însă contribuția însemnată i-a aparținut căpitanului Nicușor Bancu, acesta reușind o cursă de senzație, prin centrul apărării feroviarilor. Golul egalizator a venit între cele două eliminări ale ceferiștilor: prima a lui Camora, al doilea galben, iar ultima a lui Bălgrădean, roșu direct de la Hațegan, pentru proteste. Vizitatorii au condus pe tabelă peste 80 de minute, Petrila marcând în minutul 14, iar Gustavo egalând în minutul 90+6.
De altfel, fostul „leu” Cristi Bălgrădean a fost și motivul pentru care jucătorii au fost la un pas de încăierare la final. A explicat Gustavo: „Portarul i-a înjurat pe suporterii noștri, asta nu e frumos, noi dacă am face asta când mergem la Cluj ar însemna că nu avem educație. Arbitrul i-a dat roșu, atât”.
Dacă liderul nu-i va avea disponibili pentru următorul meci pe Camora și Bălgrădean, Reghecampf nu știe dacă va conta pe Koljic și Baiaram, ambii ieșind accidentați de pe teren. Bosniacul a sărit la cap cu Graovac, a aterizat teribil, s-a lovit la spate și a cerut înlocuirea. În minutul 75, Baiaram a fost faultat de Debeljuh și i s-a îndoit piciorul. A părut inițial ruptură de tendon, ambulanța a intrat pe gazon, dar Baiaram, deși nu a mai putut continua partida, a reușit să calce.

După meci, Laurențiu Reghecampf a spus: „Cred că e un punct câștigat cu foarte multă muncă. Din păcate, nu am reușit să marcăm și la celelalte ocazii pe care le-am avut. Am început bine, am avut o ocazie foarte bună a lui Ivan, care a marcat cu Sepsi dintr-o poziție mai grea, acum, probabil, a fost mai lejer când a primit mingea. Mă bucură atitudinea jucătorilor, pentru că este greu, avem mulți jucători accidentați, multe probleme de lot. Am avut cinci-șase jucători U21, l-am avut pe Conte care vine după o pauză foarte lungă și a trebuit să-l luăm pe bancă. Îl avem pe Koljic suspendat.
Sper să revină jucătorii și să ne montăm să câștigăm primele trei puncte. Avem nevoie de puncte, nu este nicio presiune, presiunea este pe mine. Întotdeauna le-am spus jucătorilor că voi ieși în față și îi voi apăra.
Nu am făcut ceva la pauză. CFR, în prima repriză, a marcat un gol și a mai avut o ocazie la Omrani. Noi am avut ocazii, a fost faza lui Koljic și momente pe care trebuia să le fructificăm mult mai bine.
Eu știu ce muncesc zi de zi, ce fac zi de zi, ce se întâmplă la antrenamente, dar la final de săptămână avem nevoie de jucători cu experiență”.
În urma rezultatului de egalitate, oltenii rămân pe 5, la 2 puncte de Rapid București, prima echipă sub linie.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica