joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova nu joacă nimic și pierde, Reghe rezistă!

Dacă de Bergodi s-a dispensat după ce a fost la un meci de titlu, Reghecampf rămâne înfipt pe poziție deși a ratat obiectivul principal, cu cinci luni înainte de finalul sezonului, pierde meciuri, iar echipa arată groaznic.
La Sf. Gheorghe a fost răzbunarea lui Bergodi! Dat afară de Rotaru după ce a fost la un pas să-i aducă titlul mult visat, și după ce reușise cu Craiova serii fantastice, italianul i-a bătut pe alb-albaștri fără drept de apel: scor 3-1, golul consolării după un henț evident la Koljic, pentru care nimeni nu și-a cerut scuze.
În presa italiană, Bergodi a spus că a fost îndepărtat din cauza nemulțumirilor patronului: „Am avut unele probleme cu conducerea, deşi parcursul a fost unul pozitiv, am avut 14 victorii, 3 înfrângeri şi cea mai bună apărare din campionat. Eram primii în clasament, dar meritele nu-mi erau recunoscute, patronul era mereu nemulțumit de câte ceva. Nu vedeam nicio satisfacţie”.
Același patron care acum pare să fie extrem de indulgent cu Laurențiu Reghecampf. După înfrângerea cu Sepsi, antrenorul CSU s-a arătat deranjat că reporterii continuă să-l întrebe de debarcarea din Bănie: „Altă întrebare. Nu s-a discutat niciodată despre acest lucru, nu există nicio tensiune între mine și patronul echipei. Bineînțeles (n.r. – Mihai Rotaru i-a acordat încredere), a spus-o patronul în direct”.
De altfel, chiar Rotaru înainte de reluarea campionatului i-a dat vot de încredere lui Reghe: „Suntem genul de club care vrem să acordăm încredere antrenorului, nu vrem să schimbăm antrenorul la fiecare bătaie de vânt. Avem încredere în Laurențiu Reghecampf, echipa trebuie să demonstreze.
Chiar cred că el va reuși aici. Nu credem în minuni, trebuie să fim cinstiți. Obiectivul acum ar fi să obținem un loc 2 sau un loc 3 și să câștigăm Cupa României”.
La mijloc, pare a fi clauza de reziliere a lui Reghecampf, pe care patronul oltenilor nu se arată prea încântat să o plătească.
Singurul care lasă impresia că ar mai pune presiune pe antrenor este Sorin Cârțu.
„Nu mă așteptam la prestația din repriza a doua. A dereglat și accidentarea lui Marius Constantin planul tactic, dar nu înțeleg atitudinea unor jucători. Facem greșeli inadmisibile. Nu ne așezăm bine în teren, dăm pe lângă ea, facem cadouri mereu adversarilor. Suntem în situația în care suntem pentru că adversarii au primit cadouri de la noi. Nouă nu ne face nimeni cadouri!”, a declarat Cârțu la „Digi Sport Special”.
Cârțu a prefațat și partida de etapa viitoare, cu CFR Cluj: „Trebuie să vedem măiestria lui Reghe săptămâna asta, trebuie să-i pună la punct pe jucători. O înfrângere cu CFR… ne îndepărtează rău de tot de primele locuri”.

Politica