marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru tensiunile dintre NATO și Rusia

Președintele Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru situația de securitatea din zona flancului estic al NATO. Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării va avea loc miercuri, la Palatul Cotroceni.

„Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc miercuri, 26 ianuarie 2022, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni”, transmite Adminsitrația Prezidențială.

Pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la:

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • Situația de securitate în Zona Extinsă a Mării Negre și pe Flancul Estic al NATO;
  • Măsuri privind dezvoltarea capacităților de răspuns la noile provocări ale mediului de securitate și creșterea rezilienței.

Convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării a fost făcută după o discuție între președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Întâlnirea a avut loc de la ora 13:00, la Palatul Cotroceni.

Șdeința CSAT are loc în contextul în care tensiunile dintre NATO și Rusia s-au amplificat. Vineri, înaintea discuțiilor dintre șefii diplomației americane și rusești, ministerul rus de externe a transmis că solicită Alianței retragerea trupelor din România și Bulgaria.

Politica