duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. O femeie a fost împușcată mortal de fostul soț în centrul orașului Vânju Mare

Un bărbat şi-a împuşcat fost soţie, joi, în plină stradă, în localitatea Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, după care a încercat să se sinucidă. Femeia a murit, iar polițiștii fac cercetări în acest caz, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, în fața unui magazin, un bărbat, de aproximativ 70 de ani, a tras cu un pistol, de aproape, în zona tâmplei unei femei de aproximativ 40 de ani, după care și-a tras mai multe focuri de armă în piept.

„La data de 23 decembrie 2021, ora 09.13 , prin apelul 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat despre faptul că, în centrul oraşului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care şi-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că cele sesizate se confirmă”, au transmis joi reprezentanții IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului, s-a deplasat un echipaj SMURD și unul de ambulanță, precum și un echipaj de poliție. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii.

De asemenea, pentru efectuarea de cercetări s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, scrie libertatea.ro

Politica