duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Accidente rutiere soldate cu victime omenești

Zilele trecute în județul Mehedinți au avut loc două accidente rutiere soldate cu victime omenești, victime care din fericire au scăpat cu viață dar au necesitat îngrijiri medicale.
Pe DN 67, în localitatea Halînga, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. La fața locului s-au deplasat polițiștii care în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 73 de ani, din comuna Șișești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, în localitatea Halînga, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din orașul Vânju Mare. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 40 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Al doilea accident rutier a avut loc în comuna Breznița Ocol. Poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic, cu privire la faptul că pe DJ 607 B, în comuna Breznița-Ocol, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier care în urma verificărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 18 ani, din Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DJ 607 B, a acroșat un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Breznița-Ocol.
În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 21 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Breznița-Ocol. Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane care au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica