luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Drumul județean 675 B a fost reabilitat în totalitate

Lucrările de reabilitare a drumului județean 675B au fost finalizate în cursul lunii noiembrie. Lungimea totală a acestuia este de 25,580 km, traversând localitățile Scoarța-Albeni-Prigoria-Alimpești, până în DJ 675C.

Realizat 100%: -7 poduri reabilitate și 1 pod reconstruit;-76 podețe transversale;- 2,456 km trotuare pietonale;- 1,110 km piste de biciclete;- 15 stații de autobuz amenajate;- lucrări de consolidări terasamente;- accese la proprietăți- lucrări de preluare și evacuare a apelor pluviale- lucrări amenajare drumuri laterale.

Prin implementarea proiectului de modernizare a DJ 675 B ne-am dorit ca, cele 4 localități gorjene (Scoarța, Albeni, Prigoria și Alimpești) să nu mai fie considerate zone deficitare din punct de vedere al volumului și al calității transportului, participanții la trafic să beneficieze de condiții rutiere foarte bune prin creșterea gradului de confort a traficului rutier pe drumul judeţeanși, mai ales, transportul elevilor să fie asigurat la timp și în siguranță”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica