Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Șeful ISU Vâlcea, decorat de către președintele României

Publicat

pe

Marți, cu prilejul Zilei Naționale a României, președintele Iohannis l-a decorat pe inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea, colonel dr. ing. Pascaru Dan, cu „Ordinul Meritul Sanitar” în grad de Cavaler. Distincția a venit în urma efortului depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19. Evenimentul a avult loc la Palatul Cotroceni, iar la ceremonie au luat parte premierul Nicolae Ciucă, şi miniștri Apărării și ai Afacerilor Interne.

„În data de 30.11.2021, cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19, inspectorul șef al Inspectoratului pentruSituații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea, colonel dr. ing. Pascaru Dan a primit de la Președintele României, domnul Klaus Iohannis „Ordinul Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.
Înalta distincţie a fost înmânată, la Palatul Cotroceni în cadrul unei ceremonii la care au luat parte premierul Nicolae Ciucă, şi miniștri Apărării și ai Afacerilor Interne.
Totodată, pentru aprecirea faptelor deosebite săvârșite pe timpul misiunilor încredințate sau în sprijinul acestora și a rezultatelor meritorii obținute în activitatea desfășurată, cu prilejul Zilei Naționale a României, doi ofițeri și patru subofițeri din cadrul inspectoratului au fost avansați înainte de termen, la gradul următor.
Aceștia s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, pregătirea profesională și comportarea demnă pe care au avut-o atât în cadrul unității, cât și în viața civilă.
La ceas de sărbătoare pentru toți românii, pompierii militari vâlceni vă transmit cele mai sincere și călduroase urări de sănătate, împliniri și bucurii alături de familie și prieteni, însoțite de un călduros – La mulți ani”, conform ISU Vâlcea.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.