vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO! Moment plin de empatie, în Craiova! Doi polițiști au dat dovadă de omenie

În zilele noastre rare și pline de uimire sunt momentele în care îi vedem pe cei din jurul nostru că dau dovadă de empatie și omenie față de cei din jurul lor. Și mai surprinzătoare sunt, însă, situațiile când astfel de comportamente vizează, de pildă, un om care zace inconștient pe stradă. Acesta este și cazul a doi polițiști care s-au purtat exemplar cu un om aflat în suferință chiar astăzi, 15 noiembrie, pe scuarul de la Digi. Fapta bună nu a trecut neobservată, ba mai mult s-a viralizat pe Facebook datorită unei femei, martoră la întreg procedeul de salvare a bărbatului.

„Să vă spun o poveste cu polițiști. Și e de bine. Pe scurt un bărbat inconștient pe scuarul de la Digi. Ajunge aproape imediat un echipaj de poliție lângă el. Din mașină coboară doi tineri, unul se duce la bărbatul care zăcea pe asfalt , celălalt scoate din portbagaj o folie și-l acoperă. Da, ați citit bine, îl acoperă și începe să vorbească la telefon, probabil cu Smurdul. Dintr-o mașină coboară o femeie și le dă încă 2 pături să le pună peste el. Cam în 10 minute vine smurdul. În tot acest timp unul dintre polițiști a stat permanent cu mâna pe capul bărbatului, iar celălalt s-a agitat vorbind la telefon. Când a sosit Smurdul a fugit și i-a făcut loc în trafic. Au stat până bărbatul a fost urcat în Smurd și mașina a plecat. Mie mi-a plăcut maxim de ei!”, potrivit Simonei Carlugea, martoră la cele întâmplate.

Comentariile de laudă și apreciere nu încetează să curgă: „Felicitări! Își fac munca lor cu răspundere. Mă bucur că arăți oamenilor și un astfel de exemplu. Felicitări pentru omenie și pentru profesionalism!”, „Lasa libera postarea, ce fain! Mai avem o șansă!” sau „Felicitări domnilor polițiști!”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform ISU Dolj, bărbatul căzut în stradă a fost dus la UPU Craiova. Acesta s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

Foto și Video: Facebook/ Simona Carlugea

Politica