duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Celebrul actor Will Smith a vrut să-și ucidă tatăl: „Am văzut-o scuipând sânge”!

Will Smith, celebrul actor american în vârstă de 53 de ani, a mărturisit în viitoarea sa carte autobiografică că mai demult, i-a trecut prin gând să-și ucidă tatăl, pe care-l acuză că era abuziv cu mama lui pe vremea când era copil. În cartea ”Will” vedeta povestește mai multe episoade din viața sa.

„Tatăl meu era violent, dar în același timp venea la fiecare meci, piesă de teatru și recital. Era un alcoolic, dar era treaz la fiecare premieră a unuia din filmele mele”, a scris actorul într-un fragment din cartea sa, obținut de revista People . Will Smith a mai relatat un moment violent între mama și tatăl său la care a fost martor și despre care spune că l-a marcat ani de zile. „Când aveam 9 ani l-am văzut pe tatăl meu lovind-o în cap pe mama atât de tare încât s-a prăbușit la podea. Am văzut-o scuipând sânge. Acel moment m-a definit cine sunt ca persoană probabil mai mult decât oricare alt moment din viața mea”, a scris Will Smith, potrivit Libertatea.

Actorul a mai scris că regretă că nu a putut să o apere pe mama sa în acea zi. „Tot ce am făcut de atunci – premiile și laudele, faima și atenția, personajele și râsetele – au fost o serie subtilă de scuze față de mama mea pentru lipsa mea de acțiune din acea zi. Că am eșuat în acea zi. Că nu l-am înfruntat pe tatăl meu. Că am fost un laș”, a mai continut actorul. Smith relatează că și-a jurat să o răzbune pe mama sa într-o zi. Decenii mai târziu, actorul îl îngrijea pe tatăl, care se afla în scaun cu rotile, bolnav de cancer, și a fost aproape să comită o crimă, „însă deceniile de durere, furie și resentimente s-au stins apoi încet și l-am dus pe tăticul la baie”, a mai scris actorul american.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El mai afirmă că și-a canalizat furia înspre o altă perspectivă: „Nu poți primi nimic din lumea materială care să îți ofere liniște interioară sau împlinire. În cele din urmă nu contează câtuși de puțin cât de mult te-au iubit oamenii – vei putea zâmbi doar pe baza a cât de mult i-ai iubit tu”, a mai scris Will Smith. Părinții lui Will Smith au divorțat în 2000. Tatăl actorului a murit în 2016.

Politica