luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă o țară sare în ajutorul României! Polonia trimite 33 de cadre medicale pentru a ajuta în lupta împotriva coronavirusului

33 de cadre medicale din Polonia au sosit la București, joi, pentru a ajuta în lupta spitalelor cu avalanșa de cazuri de COVID. Este vorba despre 13 medici și 20 de asistenți specializați pe coronavirus, care vor lucra în spitalele bucureștene, iar municipalitatea va asigura cazarea și masa acestora.

Este a doua țară care trimite medici în România. În noaptea de miercuri spre joi, o echipă medicală și ofițeri specializați în managementul situațiilor de urgență din Danemarca au sosit la București pentru a ajuta România în criza medicală, potrivit anunțului făcut joi de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU).

De asemenea, armata Germană – Bundeswehr – va trimite în Romania specialiști în domeniul medical și al evacuării medicale, informează g4media.ro care citează securitynews.ro. Aceștia vor decide zilele următoare dacă vor fi transferați pacienți români în stare gravă, bolnavi de COVID19, în Germania.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica