Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Peste 40 de vâlceni prinși furând apă de la Apavil

Publicat

pe

Peste 40 de vâlceni au fost descoperiți folosind ilegal apa de la Apavil, prin diverse metode. Compania  a demarat o campanie de eliminare a pierderilor de apă din sistemul public, fie cauze te avarii fie de furturi. Acțiunile  de verificare au fost efectuate în perioada 30.08-30.09.2021 în Drăgășani, Ștefănești, Budești, Băbeni, Govora,  Păușești-Măglași și Rm. Vâlcea.

Astfel au fost descoperite mai multe persoane care fie erau branșate ilegal, fie aveau racorduri de canalizare ne declarate, printre care: 2 clienți cu branșamente frauduloase, pentru care s-a luat măsura eliminării branșamentelor frauduloase și a sistăriifurnizării alimentării cu apă pană la achitarea prejudiciului șiintrarea în legalitate; 4 utilizatori cu branșamente clandestine, pentru care s-a luat luat măsura blindării branșamentelor identificate, achitarea prejudiciului și dispunerea intrării în legalitate (obținere aviz tehnic, încheiere contract de furnizare cu apă, după caz); 5 utilizatori cu surse proprii de apă necontorizate, dar care deversează apa reziduală în reţeaua publică de canalizare; 31 clienți cu racorduri de canalizare nedeclarate, care deversau în rețeaua publică de canalizare, fără a deține contract cu societatea pentru furnizarea acestui serviciu.

Acțiunile de verificare vor continua în toată aria de operare, pentru identificarea branșamentelor frauduloase de apă care conduc la reducerea debitului de apă și îngreunează eforturile operatorului de asigurare a serviciilor în condiții optime, fiind afectați astfel toți consumatorii, transmite Apavil.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.