marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii au fost complici la o cerere în căsătorie!

Polițiștii de la Postul de Poliţie Dobreşti au fost complici la o cerere în căsătorie. Un bărbat de 32 de ani a vrut să-i ceară mâna iubitei sale într-un mod original și surprinzător, iar polițiștii au acceptat să facă parte din planul acestuia.

„În desfăşurarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii se confruntă cu situaţii diferite, pe care trebuie să le gestioneze rapid şi eficient. Este cazul colegilor noştri din cadrul Postului de Poliţie Dobreşti, care în cursul zilei de ieri, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de seviciu, au primit o informaţie, care, bineînţeles, necesita verificare şi măsuri în consecinţă. Era vizat un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Dobreşti.

Astfel, poliţiştii, obişnuiţi să ia decizii imediate, s-au mobilizat rapid şi au desfăşurat activităţi specifice pentru gestionarea eficientă a situaţiei de fapt. Deşi sunt poliţişti cu experienţă, în această situaţie colegii noştri au recunoscut că au avut emoţii. Aşadar, oprirea autoturismului, controlul corporal al conducătorului auto, controlul vehiculului… şi rezultatul aşteptat. Poliţiştii au descoperit obiecte pe care conducătorul auto nu le-a putut justifica, fiind nevoit astfel, să-şi deconspire planul…un plan bine pus la punct de bărbat, cu asteptări, emoţii, un inel…. iar ulterior cu un ,,da,, spus cu bucurie de către iubita sa!”, potrivit polițiștilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica