vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmeria Mehedinți face ultima strigare pentru înscrierile la concursul de admitere

Miercuri este ultima zi în care cei ce își doresc să îmbrace uniforma de jandarm pot să își depună dosarele de candidat cu documentele solicitate. Jandarmeria Mehedinți a făcut, marți, o ultimă strigare pentru cei care doresc să participe la concursul de admitere.
„A început numărătoarea inversă pentru candidații înscriși la concursul de admitere în instituțiile de învățământ pe locurile alocate Jandarmeriei Române. Le readucem aminte că mâine este ultima zi pentru depunerea dosarelor de candidat cu documentele solicitate”, a fost comunicatul Jandarmeriei Mehedinți.
Proba de verificare a cunoștințelor se susține în data de 23 octombrie a. c., la unitățile de selecție de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței  fizice.
Examinarea medicală pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, se realizează în perioada 25 octombrie – 14 noiembrie a.c.
Rezultatele finale ale admiterii sunt aduse la cunoștința candidaților prin afișare pe site-ul oficial al unităților de învățământ, până la data de 18 noiembrie a.c.

Politica