duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj: Crește numărul deceselor în rândul persoanelor infectate cu COVID-19

Situația epidemiologică a județului Dolj nu dă semne că s-ar întoarce prea curând la normal. Potrivit raportării zilnice a DSP, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 70 de cazuri noi de infectare și 5 decese. Doi elevi au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus și două persoane din instituțiile de învățământ.

În ceea ce privește școlile și grădinițele, 18 clase din Craiova și întreg județul și-au mutat activitatea în online. Cele mai multe cazuri de elevi pozitivi au fost la Liceul Teoretic ”Independența Calafat”, Școala Gimnazială Filiași și Liceul Nicolae Titulescu, și anume câte doi în fiecare unitate de învățământ.

Opt localități din județ sunt în scenariul roșu. Este vorba despre Ghercești, Fărcaș, Bechet, Cârcea, Catane, Calopăr, Șimnicu de Sus și Teasc. Este forfotă mare în spitalele din Craiova unde numărul pacienților crește de la o zi la alta. La Spitalul de Urgențe sunt 23 de pacienți internați, la Spitalul de Infecțioase 263, iar la ATI 38 de bolnavi zac pe paturile din spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La nivelul județului Dolj numărul total de persoane infectate a ajuns la 28 903, iar al persoanelor decedate la 668.

Politica