vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO: Sediul FCU Craiova, vandalizat de suporterii ploieșteni

Update/Poliția a deschis dosar penal.

„În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că pe pereții exteriori ai unei clădiri situată pe strada Sfântul Dumitru, din Craiova, au fost scrise mesaje la adresa unui club de fotbal din localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru identificarea persoanelor și tragerii acestora la raspundere, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.”-IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sediul clubului FCU Craiova a fost vandalizat, noaptea trecută, de suporterii echipei Petrolul Ploiești. Rivalitatea dintre ultrașii celor două echipe este una mai veche, iar ploieștenii au ținut să le reamintească acest lucru craiovenilor, după ce Petrolul și Craiova au aflat că se vor duela în Cupa României.

În sfârșit ne întâlnim. Spaima voastră noi suntem”, a fost mesajul afișat de ploieșteni.

Meciul dintre cele două formații va avea loc peste două săptămâni, în șaisprezecimile Cupei Romaniei, la Ploiești. Imaginile cu sediul clubului FCU vandalizat au fost postate pe pagina de Facebook a unor fani ploieșteni.

foto: Facebook

Politica