vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ianis Hagi: „Mergem la victorie în Macedonia de Nord!”

Mijlocașul naționalei României, Ianis Hagi, și-a manifestat dorința de a înscrie sub tricolor, după victoria cu Liechtenstein, scor 2-0. Tânărul fotbalist spune că românii vor merge să câștige în Macedonia și este conștient de importanța următoarei confruntări.

Nu vreau să dau doar un gol, chiar două dacă se poate! Vrem victorie și în Macedonia, în octombrie va fi apoi luna decisivă. Va fi complicat acolo, e deplasare grea, e și un teren prost, dar trebuie să câștigăm”, a spus Hagi.

În timpul meciului dintre România și Liechtenstein, un copil a afișat mesajul: „Ianis, îmi dai tricoul te rog?”, scris pe o bucată de carton, iar Hagi Jr. nu a rămas impasibil la rugămintea sa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am fost și eu fan, știu cum este, i-am dat tricoul unui copil. Eu am avut norocul să fiu pe stadioanele unde mi-am dorit, să am tricourile unor jucători mari cu ajutorul tatălui meu. Acum să vorbesc cu magazionerul să ne dea mai multe. Eu iubesc să joc cu fanii în tribune. Sunt 3 puncte cu Liechtenstein, mai important a fost că i-am avut din nou pe suporteri pe stadion, ne-au lipsit. Abia aștept să joc și pe Steaua, nu am apucat să fiu acolo”, a spus Ianis Hagi, la Pro Tv.

foto: captură Digi Sport

Politica