joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor băut, la volan pe drumurile din Olt

Un minor în vârstă de 15 ani din Vulpeni, județul Olt, a fost depistat, duminică noaptea, de oamenii legii, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate. Pe lângă faptul că nu deținea permis de conducere, polițiștii au constat că băiatul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

„La data de 05 septembrie a.c., ora 00:50, pe strada Principală, din comuna Vulpeni, polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Bobicești au depistat un minor de 15 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, autoturismul ar fi fost sustras de minor de la locuința bunicii sale din comuna Vulpeni”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Politica